Corona update

Helaas is de vereniging al enige tijd dicht, binnen mag niet gesport worden.

Buiten echter wel, het weer word steeds beter. Dus kom eens een keertje buiten schieten.

Alle trainingen, wedstrijden en Sjors Sportief zijn afgelast.

*We hebben afgelopen maandag (29 maart 2021) met het bestuur besloten de buitenbanen op te knappen, alle doelen worden vervangen of opgeknapt.

Corona update

Beste leden,

Zoals jullie in het nieuws hebben kunnen vernemen mogen verenigingen weer gedeeltelijk open. Wij willen daarin niet achter blijven!

We hebben enkele schietbanen buiten (daar mag op elk moment van de dag gebruik van gemaakt worden) en vragen u enkele regels in acht te nemen.

• Ouders die schutters brengen blijven buiten de accommodatie (kiss & ride)

• Gebruik alleen je eigen spullen

• Algemene ruimtes zoals het clubhuis en de toiletten zijn dicht

• Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°)

• Volg altijd de aanwijzingen van de trainer of het bestuurslid ter plaatse op

• 13 jaar en ouder: Houd 1,5 meter afstand, ook bij het halen van de pijlen

• Jeugd mag alleen buiten schieten onder begeleiding

• Ga na je training meteen weer naar huis

• Buiten schieten mag vanaf een 7.5 gemiddeld, binnen schieten mag niet

• Is het te druk, keer om en ga naar huis

• Ligt je boog in het clubhuis? Maak een afspraak met Hetty van Loon, zij kan hem voor je pakken

Coronavirus

Via deze weg wil ik u allen namens het bestuur op de hoogte brengen dat onze vereniging tot nadere berichtgeving volledig gesloten is in verband met het Coronavirus.

Coronavirus

Koningschieten 2019

In t clubhuis aan de Torenstraat 154 hebben 23 schutters gestreden voor o.a. de Koningstitel bij het Koningschieten 2019. Vele familieleden en vrienden waren ook aanwezig. Koning 2018 en heersend keizer; Nick Timmermans; opende het toernooi. Schutters, van jong (10) tot oud (88), met recurve en traditionele bogen schoten 30 pijlen in de voorrondes.

Zes schutters kwalificeerden zich voor de halve finales: Vincent, Arjan, Cor, Haroet, Hans en jeugdschutter Jeroen. De beste drie uit deze ronde waarbij nog eens 10 pijlen geschoten werden gingen door naar de finaleronde. En dan wordt het ten stuk stiller. Nog geconcentreerder en met een gezonde dosis spanning stonden Vincent, Arjan en Cor om de beurt aan de schietlijn.

Rond 18.00 uur was bekend wie zich de nieuwe koning van Constantia mag noemen: Vincent van Haaren. Na het uitreiken van deze en overige titels, en het feliciteren van de winnaars heeft koning Vincent, keizer Nick uitgedaagd. In de komende maanden zullen deze twee heren uitmaken wie keizer wordt of blijft. De datum wordt bekend gemaakt op onze site en op Facebook (Handboogsportvereniging Constantia).

Nadat Vincent het buffet had geopend hebben alle aanwezigen genoten van een goed verzorgde maaltijd.

Bekijk de foto’s op onze Facebook pagina.