Nederlands Kampioenschap Indoor Aspiranten 2023

Prijzen NHB

Op zondag 12 maart wordt het Nederlands Kampioenschap Indoor Aspiranten gehouden bij ons in Drunen. Voor dit kampioenschap geldt een open inschrijving. Dat houdt in dat alle bondsleden die zijn geboren in het jaar 2010 of later zich in kunnen schrijven. Er wordt om de medailles gestreden in de leeftijdscategorieën onder 12 en onder 14.

Het kampioenschap wordt gehouden over 1 x 30 pijlen op een 60 cm blazoen zonder pauze en met maximaal vier schutters per baan.
Voor de categorie Recurve Jongens Onder 14 jaar begint de wedstrijd om 13.30 uur.
Voor alle andere categorieën, start de wedstrijd om 9.30 uur.

De organisatie behoudt zich het recht voor om een aanpassing aan te brengen in het tijdschema, indien het aantal inschrijvingen daar aanleiding toe geeft.
*Het evenement is verplaatst naar De Heerlijkheid

Longbow ere klasse rayon 3

Rayon 3 longbow ere klasse kampioenen

Afgelopen zaterdag 4 februari 2023 zijn bij onze vereniging de rayon 3 kampioenschappen geschoten voor de barebow en de longbow.

Niemand van onze vereniging deed mee aan de barebow kampioenschappen, maar we hadden wel een team wat mee deed aan de longbow kampioenschappen. Namelijk Ad van der Doelen, Cor Timmermans en Monique Langenbach, zij hebben gezamenlijk dit kampioenschap gewonnen in de ere klasse.

Op deze dag heeft Monique Langenbach ook haar persoonlijk record verbeterd, namelijk 146 punten met 30 pijlen.

Nederlands record

Cor Timmermans heeft op deze dag het Nederlandse record verbroken, hij schoot 453 punten met 60 pijlen.

 

Paasverschieting 2022

Tijdens deze paasverschieting heeft iedereen van de vereniging kennis mogen maken met 3D schieten. Deze editie werd georganiseerd door Cor Timmermans, Jozef van Berkel en Adri van Loon. Hier onder volgen enkele foto’s die zijn gemaakt door Cor Timmermans.

HandboogschietenHapje en een drankje3D schieten